Informatie

Waarom kiest men voor …

 

Rolluiken

Rolluiken hebben een verduisterende, geluidswerende en inbraak vertragende werking. Daarnaast werken ze ook isolerend. Rolluiken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

 

Knikarm-zonnescherm

Een knikarm-zonnescherm is uitermate geschikt om schaduw te creëren met behoudt van de maximale bewegingsvrijheid op het terras.

 

Markies

Markiezen zijn uitermate geschikt als bescherming tegen zowel de zon als regen. De gesloten zijkanten zorgen ervoor dat de invallende zon ook van de zijkant wordt geweerd. 

 

Screens

Een screen wordt in zijn geheel verticaal op het kozijn voor het raam gemonteerd. Hierdoor is deze minder gevoelig voor de wind. Mede doordat het doek in een ritsgeleiding zit. Doordat een screendoek van glasvezel is gemaakt, kunt u overdag wel naar buiten kijken (u behoudt gefilterd zicht) maar kan men vanaf buiten niet direct uw woning inkijken. Dit biedt overdags veel privacy. 

 

Uitvalscherm

Indien u een oppervlakte heeft waar men niet noodzakelijk onderdoor hoeft te lopen, dan is een uitvalscherm ideaal. Deze zonwering is door zijn rechte armen windvaster dan de gemiddelde zonwering en wordt vaak gebruikt bij balkons en ramen vanaf de 1e verdieping.

 

Serrezonwering

Een serre beschikt over het algemeen over een groot glasoppervlak. Serrezonwering zorgt ervoor dat ook in de volle zon de serre een comfortabel verblijf is. Serrezonwering kan zowel boven als onder het glas
worden geplaatst.

 

Horren

Horren dragen bij aan de voordelen van frisheid in huis door ventilatie naast het weren van insecten.